Despre noi

Suntem 2 parinti care am cautat sa ne crestem copilul cat mai sanatos cu putinta, asa cum am avut noi ocazia sa crestem cu bunatatile din gospodaria bunicilor. Si cautand produse naturale si sanatoase, ne-am dat seama cat trebuie defapt sa umbli, sa cauti, sa verifici ca sunt intr-adevar produse 100% naturale. Astfel ne-am dat seama ca sunt foarte multi parinti care isi doresc si ei sa le ofere copiilor o alimentatie sanatoasa, dar nu au timpul necesar pentru a cauta surse de incredere...si ne-am gandit sa le venim in ajutor. Acum avem 2 copii pe care ii crestem cat se poate de sanatos, care merg saptamanal la tara la bunica, acolo unde avem amenajata mica noastra gospodarie si unde ajuta sa dea de mancare la animale, sa adune ouale din cuibar si sa invete de unde vine mancarea sanatoasa.

In apropiere de Bucuresti, langa Fundulea, avem gospodaria unde a inceput totul...cu cateva gaini pentru carne si oua proaspete. Acum crestem aici gaini, pui, cocosi si bibilici, toate crescute in aer liber, in mod traditional, cu uruiala facuta de noi si multa verdeata. De la gaini avem oua proaspete, atat de importante pentru alimentatia copiilor.  Serviciul ne-a purtat o perioada in Delta Dunarii, unde ne-am diversificat si am cumparat capre, porci din rasa Mangalita si vaci. Cum educatia copiilor este pe primul loc, ne-am intors in Bucuresti, dar pastram legatura cu mica ferma din Delta pentru carne de calitate.


CARNEA nu poate lipsi din alimentatia zilnica, dar nu i-as da sub nici o forma copilului meu carne imbibata de hormoni si antibiotice. Carnea de vitel si de ied provine de la mica ferma din Delta Dunarii, unde animalele cresc libere pe camp, fara nici un fel de furajare suplimentara decat pe timpul iernii, cu lucerna. De la porcii din rasa Mangalita avem disponibila carne si diferite preparate facute de noi in casa: carnati, slanina, muschi afumat, ghiudem (porc cu vita), pateu. Iar anul aceasta am luat si porci vietnamezi, despre care se stie ca au grasimea cea mai buna si cel mai redus nivel de colesterol. Veterinarul consulta toate animalele de 2 ori pe an sau la nevoie, dar nu sunt tratate cu absolut nimic preventiv. Pentru porci facem analize de trichineloza la taiere. 

In functie de sezon facem cam tot ce este necesar in casa: dulceata, bors de casa cu tarate, taitei facuti cu ou. Site-ul il actualizam de cate ori avem produse noi.

LIVRAREA produselor o facem personal, transportul este gratuit si valabil doar in Bucuresti. Nu trimitem prin curier deoarece sunt produse perisabile si nu putem risca alterarea lor sau imbolnavirea cuiva. Livram o data pe saptamana, joi sau vineri.