Despre noi

Suntem 2 parinti care am cautat sa ne crestem copilul cat mai sanatos cu putinta, asa cum am avut noi ocazia sa crestem cu bunatatile din gospodaria bunicilor. Si cautand produse naturale si sanatoase, ne-am dat seama cat trebuie defapt sa umbli, sa cauti, sa verifici ca sunt intr-adevar produse 100% naturale. Astfel ne-am dat seama ca sunt foarte multi parinti care isi doresc si ei sa le ofere copiilor o alimentatie sanatoasa, dar nu au timpul necesar pentru a cauta surse de incredere...si ne-am gandit sa le venim in ajutor.


CARNEA
Nu poate lipsi din alimentatia zilnica, dar nu i-as da sub nici o forma copilului meu carne imbibata de hormoni si antibiotice. Carnea de vitel si de ied provine de la mica noastra ferma din Delta Dunarii, unde crestem animalele libere pe camp, fara nici un fel de furajare suplimentara decat pe timpul iernii, cu lucerna. Veterinarul le consulta pe toate de 2 ori pe an sau la nevoie, dar nu sunt tratate cu absolut nimic preventiv. La cerere mai putem face rost de pui, gaini, cocosi, rate, gaste, curcani, pe care le luam  din gospodariile a 2 tarani, oameni de incredere, angajati ai fermei noastre, unde sunt crescute in aer liber, in mod traditional.

PESTELE
Este un aliment de baza in meniul copiilor, datorita acizilor grasi, fosforului si vitaminelor pe care le contine. Aducem peste proaspat din Delta Dunarii, adunat de la pescari (fitofag, crap, caras, stiuca).

LAPTELE
Laptele de capra este laptele cel mai apropiat de laptele matern. Copilul meu creste de la 6 luni cu lapte de capra. In plus, din laptele strans de la vacutele si caprele noastre facem noi branza proaspata, telemea, branzica pentru copii, creme de branza, iaurt, unt de casa.

  
  
  

Categorii produse

  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?